Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETOneway Storm 2 Oneway Storm 2 Oneway Storm 2 Oneway Storm 2
Oneway Storm 2
Oneway Storm 2
Oneway Storm 2
Oneway Storm 2

Storm 2 -hiihtosauvat

Hiihtosauva

149.00 €
Väri
Keltainen
Koko

Hiihtosauvan valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Sauvaputki on tehty 100% extra kevyestä ja jäykästä hiilikuidusta.  Tukeva AV WC - hihna ja kestävä korkkikahva  Carbon Grip takaavat yhdessä erinomaisen hallinnan ja maksimaalisen voimantuoton. Työkaluvapaa give you excellent control and maximum power transfer.  Sompajärjestelmän ansiosta vaihdat somman hetkessä ilman työkaluja tai liimaa hiihto-olosuhteiden muuttuessa.

Tuotenumero
OZ41221

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Oneway

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.