Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiOneway Storm 2 Oneway Storm 2 Oneway Storm 2 Oneway Storm 2
Oneway Storm 2
Oneway Storm 2
Oneway Storm 2
Oneway Storm 2

Storm 2 -hiihtosauvat

Hiihtosauva

159,00 €
Väri
Keltainen
Koko

Hiihtosauvan valintaopas

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Sauvaputki on tehty 100% extra kevyestä ja jäykästä hiilikuidusta.  Tukeva AV WC - hihna ja kestävä korkkikahva  Carbon Grip takaavat yhdessä erinomaisen hallinnan ja maksimaalisen voimantuoton. Työkaluvapaa give you excellent control and maximum power transfer.  Sompajärjestelmän ansiosta vaihdat somman hetkessä ilman työkaluja tai liimaa hiihto-olosuhteiden muuttuessa.

Tuotenumero
OZ41221

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Oneway

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.