Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuOsprey Hydraulics Lt 1,5l Osprey Hydraulics Lt 1,5l Osprey Hydraulics Lt 1,5l
Osprey Hydraulics Lt 1,5l
Osprey Hydraulics Lt 1,5l
Osprey Hydraulics Lt 1,5l

Hydraulics Lt 1,5l -vesisäiliö

1,5 litran juomarakko.

39,90 €
Hinta verkossa
Alin hinta: 39,90 € Lisätietoa
Hinta alunperin: 45,00 €
Väri
Punainen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

The Hydraulics™ LT on suunniteltu kevyeksi ja helppokäyttöiseksi. Rakko on helppo täyttää ja puhdistaa sekä muotoiltu ja tuettu niin, että muoto pysyy litteänä ja neste ei aiheuta ylimääräistä hölskymistä liikkuessasi. Suukappale on suunniteltu niin, että juominen on helppoa liikkeessä. Suukappaleessa on myös helppo on/off toiminto. Valmistettu kestävästä, mutta kevyestä TPU materiaalista, johon voi laittaa kylmää tai kuumaa nestettä. QuickConnect™ teknologian avulla juomarakko on helppo irroittaa, vaihtaa ja puhdistaa.

*Suukappaleen magneettiosa voi aiheuttaa kompassihäiriöitä. Säilytä kompassi ja magneettiset osat toisistaan erillään.

  • Paino: 0.2 kg
  • Mitat (cm): 32L / 19W / 4D
  • Materiaali: TPU Film
  • BPA Vapaa
  • Irroitettava ja vaihdettava letku ja suukappale
  • QuickConnect™ 
  • Tilavuusmerkit
  • Slide-seal™
  • Kantokahvan ansiosta helppo käsitellä

Tuotenumero
5-800-3

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Reput, Osprey

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.