Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

G.O.A.T. Supersonic HES 27 AU Sweoval 96 MBC2 -salibandymaila

Täysin uudenlainen huippuluokan kilpamaila. Erittäin nopea voimantuotto ja mahtava keveys samassa mailassa. Sisältää G.O.A.T. -mailakassin.

239,00 €
Alin hinta: 239,00 € Lisätietoa
Hinta alunperin: 289,00 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Täysin uudenlainen huippuluokan kilpamaila. Carbon T3000 HightPressure -varsimateriaali. Erittäin nopea voimantuotto ja mahtava keveys samassa mailassa. Sisältää G.O.A.T. -mailakassin. Ohuempi Sweoval-otepinta. FSL (FastShootLight) MBC2 -lapa jossa suuri 9mm kouru ja tuplahiilikuituvahvike. Varren jäykkyys 27mm ja pituus 96cm.

Tuotenumero
52219902/3

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Oxdog

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.