Sisältöön

Peak Performance Ground Hood Jr Peak Performance Ground Hood Jr Peak Performance Ground Hood Jr Peak Performance Ground Hood Jr Peak Performance Ground Hood Jr Peak Performance Ground Hood Jr Peak Performance Ground Hood Jr Peak Performance Ground Hood Jr
Peak Performance Ground Hood Jr
Peak Performance Ground Hood Jr
Peak Performance Ground Hood Jr
Peak Performance Ground Hood Jr
Peak Performance Ground Hood Jr
Peak Performance Ground Hood Jr
Peak Performance Ground Hood Jr
Peak Performance Ground Hood Jr

Ground Hood Jr -huppari

Lasten päänyli puettava huppari.

55.00 €
Väri
Punainen
Musta
Oranssi
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Ground-sarjassamme on valikoima monipuolisia arjen tuotteita, joita on saatavana useissa sesongin väreissä. Tämä pehmeä lasten huppari on valmistettu  puuvillasekoitteesta, jonka sisäpuoli on pehmeäksi harjattu.

  • Resorit hihansuissa ja helmassa
  • Kaksinkertainen kangas hupussa
  • Kengurutasku
  • Materiaali 80% puuvillaa, 20% polyesteriä
  • Senttikoot
  • BCI (Better Cotton Initiative)

 

 

Tuotenumero
G77298

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Peak Performance

Teknologiat

Better Cotton Initiative (BCI)

The Better Cotton Initiative (BCI) on kansainvälinen aloite, jonka tavoitteena on tehdä puuvillan tuotannosta parempaa puuvillan tuottajille, kasvuympäristölle ja alan tulevaisuudelle. BCI:n jäsenet ovat sitoutuneet kehittämään puuvillan viljelytapoja globaalisti. BCI:n ja sen kumppaneiden kautta viljelijät saavat koulutusta veden tehokkaasta käytöstä, maaperän- ja luonnonsuojelusta, haitallisimpien kemikaalien käytön vähentämisestä ja hyvien työtapojen käytöstä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.