Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPeak Performance Tech Player Cap. Peak Performance Tech Player Cap. Peak Performance Tech Player Cap. Peak Performance Tech Player Cap.
Peak Performance Tech Player Cap.
Peak Performance Tech Player Cap.
Peak Performance Tech Player Cap.
Peak Performance Tech Player Cap.

Tech Player Cap. -lippis

Tekninen lippalakki, joka hengittää ja kuivuu nopeasti. 

40.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Punainen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pidä pääsi viileänä ja ulkonäkösi vieläkin viileämpänä tällä toiminnallisella mutta tyylikkäällä, leikkisissä väreillä varustetun lippalakin avulla. Tyylikkäässä muotoilussa on laminoidut saumat, sivuaukot tuuletusta varten ja säädettävä kiinnitys takana.

  • Nopeasti kuivuva ja tekninen materiaali
  • Peak Performance -printti edessä
  • Säädettävä solkikiinnitys takana
  • 100% kierrätettyä Polyesteriä

Tuotenumero
G77392

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Päähineet, Peak Performance

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.