Sisältöön

Peak Performance Vertical 3l Jacket M Peak Performance Vertical 3l Jacket M Peak Performance Vertical 3l Jacket M Peak Performance Vertical 3l Jacket M Peak Performance Vertical 3l Jacket M Peak Performance Vertical 3l Jacket M Peak Performance Vertical 3l Jacket M
Peak Performance Vertical 3l Jacket M
Peak Performance Vertical 3l Jacket M
Peak Performance Vertical 3l Jacket M
Peak Performance Vertical 3l Jacket M
Peak Performance Vertical 3l Jacket M
Peak Performance Vertical 3l Jacket M
Peak Performance Vertical 3l Jacket M

Vertical 3l Jacket M -miesten kuoritakki

Miesten laskettelutakissa on 3-layer Goretex -kalvo. Se on veden- ja tuulenpitävä, mutta samalla hengittävä.

480.00 €
Väri
Oranssi
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tämä Gore-Tex® 3L -kankaasta valmistettu laskettelutakki tarjoaa maksimaalisen suojan tuulelta ja vedeltä, kun taas vetoketjulla varustettujen tuuletusaukkojen avulla voit säätää lämpötilaa helposti freeride-nousujen aikana. Tämä kuoritakki soveltuu sekä freeride- että pistehiihtoon, ja siinä on kaikki toiminnot ja yksityiskohdat, joita rinteessä tarvitset.. Materiaali 100% kierrätettyä polyesteriä.

 • Gore-Tex 3L -kangas
 • PFC -vapaa pintakäsittely
 • Kiinteä huppu, joka on yhteensopiva hiihtokypärän kanssa
 • YKK WR -vetoketjut
 • Yksi vetoketjullinen povitasku
 • Hiihtopassitasku
 • RECCO-järjestelmä
 • Vetoketjullinen tuuletus
 • Elastinen kiristysnauha helmassa
 • Lumilukko, jossa napitettava liitin hiihtohousuihin
 • Tarranauhalla säädettävät hihansuut
 • 3D P-symboli vasemmalla hihassa
 • Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä
 • Vesipilariarvo 28 000 mm
 • Hengittävyys RET

Tuotenumero
G66592005

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Peak Performance

Teknologiat

GORE-TEX® -asut

GORE-TEX® -asujen pintamateriaali on pehmeää ja liikkuvaa. Käytössä hiljaiset materiaalit laskeutuvat kauniisti. Pitkäikäiset ja luotettavat tuotteet tarjoavat pysyvän suojan kaikissa sääolosuhteissa ja pitävät olon aina kuivana, lämpimänä ja mukavana. GORE-TEX® -tuotteita löytyy kaksi- tai kolmikerroksisina laminointiratkaisuina. Kaksi kerroksisissa GORE-TEX® -vaatteissa päällikangas ja kalvo on laminoitu yhteen, jolloin tuotteen sisällä vuorikangas on erikseen. Tällöin päällikangas on liikkuvampi ja pehmeämpi kuin kolmikerrosratkaisussa, jossa päällikangas, kalvo ja vuorikangas on laminoitu yhdeksi kerrokseksi. Erillinen vuorikangas sitoo myös paremmin eristävää ilmaa vaatteen sisään ja väliin voidaan lisätä eristettä jolloin 2-kerros vaate on lämpimämpi kuin kolmikerrosvaate. Kuorivaatteessa alle puettavalla kerroksella kuitenkin säädellään eristävyyttä olosuhteiden mukaan.

- Hengittävä, mukava materiaali, jonka laminoitu kalvo on täysin veden- ja tuulenpitävä
- Suunniteltu ulkona liikkumiseen luonnossa ja kaupungissa.
- Saatavana 2- tai 3-kerros rakenteilla. 2-kerros kankaat ovat liikkuvampia ja hiljaisempia; 3-kerros kankaat taas kulutusta kestävämpiä

RECCO®

RECCO® on lumivyörypaikannin järjestelmä, joka on käytössä maailmanlaajuisesti yli 600:ssa hiihtokeskuksessa. RECCO®-teknologia mahdollistaa nopean uhrin nopean paikantamisen tutkan avulla. Kaksi osainen järjestelmä muodostuu RECCO®-paikantimesta, joita on pelastushenkilöstöllä ja RECCO®-heijastimista, joita on vaatteissa, kypärissä, kengissä ja monoissa. Heijastin on toimintavalmiina ilman patterieta tai muutakaan aktivointia. 

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.