Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätPearl Izumi Elevate Insulated Jacket M Pearl Izumi Elevate Insulated Jacket M Pearl Izumi Elevate Insulated Jacket M Pearl Izumi Elevate Insulated Jacket M
Pearl Izumi Elevate Insulated Jacket M
Pearl Izumi Elevate Insulated Jacket M
Pearl Izumi Elevate Insulated Jacket M
Pearl Izumi Elevate Insulated Jacket M

Elevate Insulated Jacket M -miesten hybriditakki

Pyöräilytakki kylmällä säällä ajeluun. DWR-pinnoitetulla kankaalla, pitää tuulen ja kosteuden poissa. 100 g Primaloft Gold -eriste takin etuosassa.

239,00 €
Väri
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pyöräilytakki kylmällä säällä ajeluun tai vapaa-ajalle. Erinomainen myös työmatkatyöpäilyyn. Takissa on DWR-pinnoitettu kangas, pitää tuulen ja kosteuden poissa. Lämpöarvoiltaan korkean, 100 g Primaloft Gold -eristeen ansiosta se tarjoaa myös maksimaalista lämpöä. Vanu on kuitenkin ohut, jolloin lajinomaiset liikkeet ovat sujuvia.

  • Crosscore-teknologialla varustetun 100 g Primaloft Gold -eristeen ansiosta vanu tarjoaa korkean eristyskyvyn maksimaalista lämpöä, pienen painon ja pienen pakkauskoon
  • Vanu on keskitetty rintakehän alueelle ja käsivarsiin jotka ovat herkimmät viileälle kelille.
  • Normaali mitoitus
  • Materiaali: 100 % polyesteri

 

 

Tuotenumero
19122009

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Pearl Izumi

Teknologiat

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.