Sisältöön

Pearl Izumi Expedition Bib Short W Pearl Izumi Expedition Bib Short W
Pearl Izumi Expedition Bib Short W
Pearl Izumi Expedition Bib Short W

Expedition Bib Short W -naisten lyhyet trikoot

EXPEDITION BIB on täydellinen shortsi pitkille ajomatkoille, sen tukeva kangas ja hyvät ominaisuudet erottuvat edukseen.

145.00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

EXPEDITION BIB on täydelliset trikoot pitkille ajomatkoille, sen tukeva kangas ja hyvät ominaisuudet erottuvat edukseen. Erinomaiset sellaisenaan tai kuorihousujen tai shortsien alla.

  • ELITE Transfer - kangas on tehty kierrätetyistä materiaaleista
  • Women's ELITE Escape - säämiskä sopii pitkille ajomatkoille
  • Molemmissa reisissä taskut mihin mahtuu vaikka puhelin
  • Naisille suunniteltu vyötärö ja henkselit

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Trikoot, Pearl Izumi

Teknologiat

ELITE

ELITE-sarja on suunniteltu vastaamaan innokkaiden pyöräilijöiden suorituskykyvaatimuksiin. Koko sarjalle on tunnusomaista Pearl Izumi ELITE Transfer -materiaalien maailmankuulu ergonominen rakenne ja kyky siirtää kosteutta pois iholta pitäen olosi mukavana kaikissa oloissa.

Takuu

MoneyBackGuarantee 60 days: Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi Pearl Izumin tuotteeseen saat palauttaa sen kuittia vastaan jopa 60 päivää ostopäivän jälkeen ja saat rahasi takaisin. 

LifeTimeWarranty: Mikäli tuote ei toimi tyydyttävällä tavalla johtuen materiaali- tai valmistusvirheestä jopa pitkän ajan käytön jälkeen, saat rahasi takaisin kuittia ja tuotetta vastaan tuotteen ostopaikasta. Takuu ei kata onnettomuudesta, väärinkäytöksestä, huolimattomuudesta, muokkauksesta tai normaalista kulumisesta johtuvia tuotevirheitä. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.