Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaPearl Izumi Mtb Glove Jr Pearl Izumi Mtb Glove Jr Pearl Izumi Mtb Glove Jr Pearl Izumi Mtb Glove Jr
Pearl Izumi Mtb Glove Jr
Pearl Izumi Mtb Glove Jr
Pearl Izumi Mtb Glove Jr
Pearl Izumi Mtb Glove Jr

Mtb Glove Jr -lajihanskat

Lasten pyöräilyhanskat hengittävällä pääliosalla ja pehmeällä synteettisestä nahkasta tehdyllä kämmen osalla. Velcro kiristyksellä kämmenselässä. 

29,90 €
Väri
Oranssi
Keltainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lasten pyöräilyhanskat hengittävällä pääliosalla ja pehmeällä synteettisestä nahkasta tehdyllä kämmen osalla. Velcro kiristyksellä kämmenselässä. 

  • Hyvin hengittävä pääliosa
  • Pehmeä synteettinen nahka kämmen
  • Velco kiristys kämmenselässä
  • Pehmeä pyyhintä kangas peukalossa

Tuotenumero
14441502

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Käsineet, Pearl Izumi

Teknologiat

Takuu

MoneyBackGuarantee 60 days: Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi Pearl Izumin tuotteeseen saat palauttaa sen kuittia vastaan jopa 60 päivää ostopäivän jälkeen ja saat rahasi takaisin. 

LifeTimeWarranty: Mikäli tuote ei toimi tyydyttävällä tavalla johtuen materiaali- tai valmistusvirheestä jopa pitkän ajan käytön jälkeen, saat rahasi takaisin kuittia ja tuotetta vastaan tuotteen ostopaikasta. Takuu ei kata onnettomuudesta, väärinkäytöksestä, huolimattomuudesta, muokkauksesta tai normaalista kulumisesta johtuvia tuotevirheitä. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.