Sisältöön

Pearl Izumi Quest Bib Short M Pearl Izumi Quest Bib Short M
Pearl Izumi Quest Bib Short M
Pearl Izumi Quest Bib Short M

Quest Bib Short M -miesten lyhyet trikoot

Klassiset miesten pyöräilyshortsit istuin säämiskällä. Takaa sinulle mukavan ajokokemuksen ja antavat tukea pitkilläkin matkoilla. 

79.90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Klassiset miesten pyöräilytrikoot istuin säämiskällä. Takaa sinulle mukavan ajokokemuksen ja antavat tukea pitkilläkin matkoilla. Erinomaiset sellaisenaan tai kuorihousujen tai shortsien alla.

  • 80% kierrätetystä nylonista valmistettu kompressio kangas pitää sinut viileänä ja kuivana
  • Uusi Levitate säämiskä takaa mukavuuden ja riittävän tuen satulassa istuessa
  • Verkkokangas henkseleissä antaa tukea ja hengittää hyvin
  • BioViz® heijastavat elementit

Tuotenumero
11112205

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Trikoot, Pearl Izumi

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

Takuu

MoneyBackGuarantee 60 days: Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi Pearl Izumin tuotteeseen saat palauttaa sen kuittia vastaan jopa 60 päivää ostopäivän jälkeen ja saat rahasi takaisin. 

LifeTimeWarranty: Mikäli tuote ei toimi tyydyttävällä tavalla johtuen materiaali- tai valmistusvirheestä jopa pitkän ajan käytön jälkeen, saat rahasi takaisin kuittia ja tuotetta vastaan tuotteen ostopaikasta. Takuu ei kata onnettomuudesta, väärinkäytöksestä, huolimattomuudesta, muokkauksesta tai normaalista kulumisesta johtuvia tuotevirheitä. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.