Sisältöön

Polar Verity Sense OHR sykesensori Polar Verity Sense OHR sykesensori Polar Verity Sense OHR sykesensori Polar Verity Sense OHR sykesensori Polar Verity Sense OHR sykesensori Polar Verity Sense OHR sykesensori Polar Verity Sense OHR sykesensori Polar Verity Sense OHR sykesensori Polar Verity Sense OHR sykesensori Polar Verity Sense OHR sykesensori Polar Verity Sense OHR sykesensori Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori
Polar Verity Sense OHR sykesensori

Verity Sense OHR sykesensori -sykemittari

Polar Verity Sense on monipuolinen ja laadukas optinen sykesensori, joka sopii lajiin kuin lajiin. Se siirtää dataa Bluetoothin® ja ANT+:n kautta.

89,90 €
Väri
Harmaa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Polar Verity Sense on monipuolinen ja laadukas optinen sykesensori, joka mittaa sykkeen käsivarresta tai ohimolta. Polar Verity Sense tarjoaa hyvän vaihtoehdon sykkeen mittaamiseen rinnan ympärille kiinnitettävälle sykevyölle ja rannesykkeenmittaamiselle.Voit käyttää sitä tuotteen mukana tulevassa käsivarsihihnassa tai uimalasien hihnakiinnikkeessä tai vaihtoehtoisesti voit laittaa sen mihin vain, missä se on napakasti ihoasi vasten. Polar Verity Sense mahdollistaa täyden liikkumisen vapauden, ja se sopii lukemattomiin urheilulajeihin. Kaiken kukkuraksi Polar Verity Sense tallentaa sykkeen, matkan, vauhdin ja kierrokset, kun uit uima-altaassa. Voit tallentaa treenisi sisäiseen muistiin ja siirtää treenitiedot jälkikäteen puhelimeesi, tai voit yhdistää sykesensorin yhteensopivaan laitteeseen ja seurata sykettäsi reaaliaikaisesti treenisi aikana. 

[KEY SELLING POINTS]

Mukavuus: Polar Verity Sense on mukava käyttää ja mahdollistaa täyden liikkumisen vapauden, koska sitä ei pidetä ranteessa. Laita se käsivarteesi, kiinnitä se uimalaseihisi tai aseta se napakasti ihoasi vasten ihonmyötäisen vaatteen alle. 

 

Kätevyys: Polar Verity Sensen käyttäminen on todella helppoa, koska siinä on vain yksi painike. Käynnistä sykesensori ja aseta se käsivarteesi tai ohimollesi, niin olet heti valmis aloittamaan treenin.

 

Yhdistettävyys: Bluetooth® ja ANT+ mahdollistavat Polar Verity Sensen yhdistämisen useaan eri laitteeseen. Voit muodostaa kaksi samanaikaista Bluetooth-yhteyttä.

 

Monipuolisuus: Polar Verity Sense sopii lukemattomiin eri urheilulajeihin. Voit joko seurata sykettäsi reaaliaikaisesti sykesensoriin yhdistetyltä laitteelta tai sovelluksesta tai tallentaa treenisi ja siirtää tiedot puhelimeen myöhemmin.

 

Uimarin paras kaveri: Kun käytät Polar Verity Senseä uimalasien hihnakiinnikkeessä ohimollasi, sensori tallentaa sykkeen, uintikierrokset, matkan ja vauhdin automaattisesti uima-altaassa. 

 

[KEY FEATURES]

Laadukas optinen sykkeen seuranta (toimii 6 LED-valon avulla)

Hyvä akun kesto: 30 tuntia yhdellä latauksella

Sisäinen muisti: 16 Mt, 600 tuntia treeniaikaa

Erittäin helppokäyttöinen

Yhteensopiva kaikkien Polarin Bluetooth®-laitteiden, monien urheilu- ja älykellojen, Polar Flow’n ja monien muiden fitness-sovellusten kanssa

Yhteensopiva ANT+  laitteiden, kuten kuntoilulaitteiden ja pyöräilytietokoneiden kanssa

Kaksi samanaikaista Bluetooth®-yhteyttä ja ANT+-lähetys: voit lähettää syketietosi samanaikaisesti kahteen vastaanottavaan Bluetooth-laitteeseen ja rajattomaan määrään ANT+ laitteita

ANT+ lähetys uintitilassa

Sensori tallentaa sykkeen, uintikierrokset, matkan ja vauhdin automaattisesti uima-altaassa erityisen uintitilan ansiosta

Bluetooth Low Energy ‑kantama on 150 m 

Vedenkestävä (50 m)

Konepestävä irrotettava tekstiilinen käsivarsihihna ja uimalasien hihnakiinnike sekä kätevä säilytyspussi

Ladattava akku

Päivitettävä laiteohjelmisto

Tuotenumero
92083450

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Polar

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.