Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiPrimus Power Gas 450 g kaasupatruuna
Primus Power Gas 450 g kaasupatruuna

Power Gas 450 g kaasupatruuna - tarvike

Monipuolinen retkikaasu ruoanlaittoon retkikeittimellä sekä kaasulyhdyille.

9,90 €
Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Monipuolinen retkikaasu ruoanlaittoon retkikeittimellä sekä kaasulyhdyille. Primus Power Gas on monikäyttöinen sekoitus isobutaania ja propaania, tarjoten erinomaista tehoa keväästä syksyyn. Myös lämpötilan pudotessa miinuksen puolelle, tarjoaa Power Gas riittävästi tehoa retkikeittimen käyttöön. Sen monikäyttöisyys tekee siitä käytännöllisen vaihteleviin sääoloihin.

  • Optimoitu lämpötiloihin -5 - +25 °C
  • Sekoitussuhde: 80 % isobutaani, 20 % propaani

Tuotenumero
220220

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Primus

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.