Sisältöön
Kesäale käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Hui... Kesäale on käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Lisäsimme tuotteita! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETFuture 1.3 MG -jalkapallokengät (mg)

Mukautuvampi ja entistäkin mukavampi Future 1.3 MG tarjoaa räjähtävää dynamiikkaa pelaajille, jotka rakentavat peliä visiolla ja taidolla.

179.00 €
Väri
Oranssi
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Mukautuvampi ja entistäkin mukavampi Future 1.3 MG tarjoaa räjähtävää dynamiikkaa pelaajille, jotka rakentavat peliä visiolla ja taidolla.

  • FUZIONFIT+ teknologia mukautuu jalan muotoon ja tarjoaa täydellisen yhdistelmän tukea ja joustavuutta.
  • Kevyt ja reaktiivinen Dynamic Motion System -ulkopohja siirtää energiasi suoraan kentälle ja takaa erinomaisen pidon nopeille ja monisuuntaisille liikkeille.
  • Edistykselliset Creator Zones -vyöhykkeet jalkaterän alueella tarjoavat poikkeuksellisen kosketuksen ja pallon hallinnan suuressakin nopeudessa.
  • Matala profiili
  • Sopii erityisesti tekonurmelle.
Alusta:Tekonurmi
Jalkapallokenkätyyppi:MG

Tuotenumero
106753

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Jalkapallokengät, Puma

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.