Sisältöön

Future Ultimate FG/AG -jalkapallokengät (ag)

Neymar Jr.:n pelityylistä inspiraationsa saaneessa jalkineessa yhdistyy erinomainen istuvuus ja ketteryys. 

199,00 €
Alin hinta: 199,00 € Lisätietoa
Hinta alunperin: 230,00 €
Väri
Keltainen
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

FUTURE on tehnyt näyttävän paluun. Neymar Jr.:n pelityylistä inspiraationsa saaneessa jalkineessa yhdistyy erinomainen istuvuus ja ketteryys. 

  • Erittäin kevyt Dynamic Motion System -ulkopohja takaa erinomaisen pidon ja ketteryyden nopeiden vauhdin ja suunnan muutosten aikana.
  • Entistäkin mukautuvammassa ja tukevammassa, uudessa FUZIONFIT360 -päällisessä yhdistyy kaksinkertainen mesh-materiaali, joustava neulos ja tukea antava PWRTAPE-teknologia. 
  • Kontaktivyöhykkeiden 3D-tekstuuri tarjoaa optimaalisen pallonhallinnan kuljettamisen, syöttämisen ja maalinteon aikana
  • Slip-on -malli
  • Sopii sekä luonnon- että tekonurmelle
Alusta:Tekonurmi,Luonnonnurmi
Jalkapallokenkätyyppi:AG

Tuotenumero
107165

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Jalkapallokengät, Puma

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.