Sisältöön

Raiski Edlev R+ Pants W Raiski Edlev R+ Pants W
Raiski Edlev R+ Pants W
Raiski Edlev R+ Pants W

Edlev R+ Pants W -naisten stretch-housut

Naisten D-mitoitetut, kevyet housut, jotka soveltuvat aktiiviseen liikuntaan niin sisälle kuin ulos – silloin kun sää niin suosii. Hyvä istuvuus ja erittäin joustava, ihoa vasten miellyttävä, kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva Dry Quick -materiaali.

38 % alennusta 79.90 €
49.90 €
Hinta verkossa
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten D-mitoitettu, kevyet housut, joka soveltuvat aktiiviseen liikuntaan niin sisälle kuin ulos – silloin kun sää niin suosii. Hyvä istuvuus ja erittäin joustava, ihoa vasten miellyttävä, kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva Dry Quick materiaali! t

Materiaalit

  • Smooth Stretch, kosteutta tehokkaasti siirtävä, joustava ja hengittävä materiaali

 Yksityiskohdat

  • Joustava vyötärörakenne jossa nyörikiristysmahdollisuus
  • Yksi vetoketjullinen tasku
  • Lahkeensuussa nyörikiristysmahdollisuus
  • Heijastavat printit

 

Erikoismitoitus:plus-mitoitus

Tuotenumero
92-1640

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, Raiski

Teknologiat

R+

Raiski naisten R+ mitoitetut tuotteet on suunniteltu ottaen huomioon erikokoiset vartalot ja naiselliset muodot. Leikkauksilla on pyritty tuomaan esille vartalon hyviä ominaisuuksia ja mitoitus on suunniteltu kurvikkaalle naiselle. R+ tuotteiden käyttömukavuus varmistetaan teknisillä, toiminnallisilla materiaaleilla sekä tuotteen istuvuudella.

R+ mitoituksella varmistetaan riittävä väljyys rinnan, vyötärön sekä lantion alueella. Tuotteita sarjottaessa jokaisen koon sarjonta katsotaan yksilöllisesti sekä tuotekohtaisesti. Tämä varmistaa oikeanlaisen mitoituksen jokaisessa koossa.

Hihojen ja lahkeiden pituuksissa huomioidaan R+ kuluttaja ja sen osassa mallistomme housuista on saatavana myös valmiiksi lyhyemmällä lahkeenpituudella.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.