Sisältöön

Paasola AWS Pants -miesten kuorihousut

Täysin veden- ja tuulenpitävät miesten ulkoiluhousut, jotka kulkevat mukanasi aina viileistä syyskeleistä lämpeneviin kevätpäiviin asti.

64,00 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 119,00 €
30pv alin hinta: 64,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Täysin veden- ja tuulenpitävät miesten ulkoiluhousut, jotka kulkevat mukanasi aina viileistä syyskeleistä lämpeneviin kevätpäiviin asti. Toppaamattomat housut ovat monikäyttöiset, sillä voit säädellä lämpimyyttä lisäämällä tarpeen mukaan välikerroksia. Neljään suuntaan joustava kangas on aktiivisessa ulkoilukäytössä omiaan, sillä se ei kiristä missään tilanteessa. Teipattujen saumojen ansiosta vesi ei pääse mitään kautta tunkeutumaan housujen sisälle, ja sisäpuolen hengittävä verkkovuori pitää olon mukavana. 

  • materiaali 94 % polyesteri, 6 % elastaani
  • Elastisessa vyötärönauhassa on kiristysnyöri
  • vetoketjulliset etutaskut
  • vetoketjullinen reisitasku.

Tuotenumero
8/70032250RS

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, Rukka

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.