Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Pohjola Gt Pants M -miesten kuorihousut

Miesten täysin veden- ja tuulenpitävät GORE-TEX -housut aktiiviseen ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Soveltuu erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön kovassakin kelissä.

100,00 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 199,00 €
30pv alin hinta: 100,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten täysin veden- ja tuulenpitävät GORE-TEX -housut aktiiviseen ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Soveltuu erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön kovassakin kelissä.

  • materiaali 100 % polyesteri
  • vedenpitävyys 28 000 mm
  • hengittävyys 15 000 g/m2/24h
  • vetoketjulliset taskut
  • solmittava kuminauhakiristys lahkeensuussa
  • verkkovuori

Tuotenumero
8/78588290R

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, Rukka

Teknologiat

GORE-TEX® -asut

GORE-TEX® -asujen pintamateriaali on pehmeää ja liikkuvaa. Käytössä hiljaiset materiaalit laskeutuvat kauniisti. Pitkäikäiset ja luotettavat tuotteet tarjoavat pysyvän suojan kaikissa sääolosuhteissa ja pitävät olon aina kuivana, lämpimänä ja mukavana. GORE-TEX® -tuotteita löytyy kaksi- tai kolmikerroksisina laminointiratkaisuina. Kaksi kerroksisissa GORE-TEX® -vaatteissa päällikangas ja kalvo on laminoitu yhteen, jolloin tuotteen sisällä vuorikangas on erikseen. Tällöin päällikangas on liikkuvampi ja pehmeämpi kuin kolmikerrosratkaisussa, jossa päällikangas, kalvo ja vuorikangas on laminoitu yhdeksi kerrokseksi. Erillinen vuorikangas sitoo myös paremmin eristävää ilmaa vaatteen sisään ja väliin voidaan lisätä eristettä jolloin 2-kerros vaate on lämpimämpi kuin kolmikerrosvaate. Kuorivaatteessa alle puettavalla kerroksella kuitenkin säädellään eristävyyttä olosuhteiden mukaan.

- Hengittävä, mukava materiaali, jonka laminoitu kalvo on täysin veden- ja tuulenpitävä
- Suunniteltu ulkona liikkumiseen luonnossa ja kaupungissa.
- Saatavana 2- tai 3-kerros rakenteilla. 2-kerros kankaat ovat liikkuvampia ja hiljaisempia; 3-kerros kankaat taas kulutusta kestävämpiä

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.