Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetAdv Skin 12 Set -juoksuliivi

Jämptisti istuva kantojärjestelmä vaativille kestävyysjuoksijoille.

140.00 €
Väri
Musta
Punainen
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

ADVANCED SKIN 12 SET on vaativan kestävyysjuoksijan valinta – se tarjoaa personointimahdollisuuksia sekä istuvuudessa että toiminnallisuudessa. Päivitetty sensifit ja sulkumekanismi tekevät tästä repusta vielä mukavammat yksilölliselle kehonmuodollesi, ja 12 litran pakkauskapasiteetti tarjoaa tarpeeksi tilaa pidempiä kestävyyskisoja ajatellen.

  • Nesteytys: Integroidut pehmytpullot helpottavat juomista ja pysyvät tasapainossa kun juokset, eli voit antaa kaikkesi ja pysyä nesteytettynä.
  • Liikkeenvapaus: Sensifit-rakenne tarjoaa napakan ja mukavan istuvuuden. Se tasapainottaa kantamusten painoa, minkä ansiosta voit liikkua vapaammin ja nopeammin.
  • Helppokäyttöisyys: Repun osat ovat helppokäyttöiset ja niissä on paljon säätövaraa, joten se istuu hyvin ja saat kannettua sauvat ja tarvikkeet mukanasi.

Tuotenumero
LC1306500

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Reput, Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.