Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Adv Skin 5 Set -juoksuliivi

Hyvin istuva juomaliivi vaativille kestävyysjuoksijalle. Liivimäinen istuvuus. Kaksi pehmyt pulloa mukana. Paljon taskuja edessä ja iso tasku takana.

80.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Punainen
Koko
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

ADVANCED SKIN 5 SET pitää tärkeät tavarat ja tarvikkeet helposti saatavilla. Päivitetty sulkumekanismi yhdistettynä Sensifit-rakenteeseen mukautuu vartalosi muotoihin tarkasti ja nopeasti. Ylivoimainen valinta vaativille kestävyysjuoksijoille.

  • Nesteytys: Integroidut pehmytpullot helpottavat juomista ja pysyvät tasapainossa kun juokset, eli voit antaa kaikkesi ja pysyä nesteytettynä.
  • Liikkeenvapaus: Sensifit-rakenne tarjoaa napakan ja mukavan istuvuuden. Se tasapainottaa kantamusten painoa, minkä ansiosta voit liikkua vapaammin ja nopeammin.
  • Helppokäyttöisyys: Repun osat ovat helppokäyttöiset ja niissä on paljon säätövaraa, joten se istuu hyvin ja saat kannettua sauvat ja tarvikkeet mukanasi.

Tuotenumero
LC1307000

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Reput, Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.