Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Adv Skin 5 Set W -naisten juoksuliivi

Erinomaisesti istuva naisten juoksuliivi kahdella 500ml pehmeällä pullolla. Tilavuus 5l. Sensifit istuvuus.

90,00 €
Hinta verkossa
Alin hinta: 90,00 € Lisätietoa
Hinta alunperin: 140,00 €
Last Chance
Väri
Musta
Vihreä
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pitkät kestävyyskilpailut ovat vaativia ja vaativat juomaliiviltä myös suorituskykyä. Päivitetty ADV SKIN 5 -juomaliivi on suunniteltu naisille lisäämään vapautta ja mukavuutta. Liivi kattaa edelleen kaikki olennaiset asiat, kuten tilavan selkäosan, hyvät säilytysratkaisut sekä edessä olevat pehmyt pullot. Tämä 5L-versio on ihanteellinen keskipitkiin kilpailuihin ja retkille.

Ominaisuudet:

  • 2x 500ml pehmeää pulloa
  • Sensifit istuvuus
  • Sauvakiinnitys
  • PFC vapaa

Tuotenumero
LC1759900

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Reput, Salomon

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Teknologiat

Sensifit

Sensifit on rakenne, joka sitoo kengän tiukasti jalan ympärille yhdessä nauhoituksen kanssa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.