Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETCx Eskin Xhard + SHIFT PRO -pitopohjasukset

370,00 €
Sukset + siteet
Väri
Sininen
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Harrastajan pitovoiteluvapaa perinteisen suksi. Suksessa on Densolite 3 000 vaahtoydin ja Sport profiili, joka takaa hyvän suorituskyvyn ja hiihdettävyyden. Suksen G5 Race pohja, yhdessä ilman lämmittämistä vaihdettava eSKINGRIP+ "karva" insertin kanssa tarjoavat varman pidon ja luiston kaikissa lumiolosuhteissa. My Custom Ski jäykkyys mittausjärjestelmä mahdollistaa yksilöllisen suksenvalinnan kuluttajan tason mukaan. Suksen Prolink Shift PRO siirrettävällä siteellä voi tuunata luiston ja pidon suhdetta toisiinsa esimerkiksi kelin mukaan.  Side mahdollistaa siteen siirtämisen eteen- sekä taaksepäin, näin varmistat optimaalisen pidon ja luiston jokaisella hiihtolenkilläsi.

Harjoitustaso:harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Perinteinen Prolink Shift
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
L41676200

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.