Sisältöön

ESSENTIAL M SEAMLESS HALF ZIP M -miesten pitkähihainen paita

Miesten tekninen pitkähihainen juoksupaita aktiiviseen treeniin. Saumaton materiaali.

60.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Punainen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

ESSENTIAL SEAMLESS paidassa on tekninen verkkokangas, joka on erittäin hengittävä. Nopeasti kuivuva materiaali pitää myös kehosi lämpötilan hallinnassa, kun kosteus ihosta siirtyy ulompiin kerroksiin. Saumaton paita on miellyttävä pitää päällä monenlaisessa hikiliikunnassa ja ehdoton valinta juoksuun.

Ominaisuudet:

  • Saumaton.
  • Hengittävä.
  • Nopeasti kuivuva materiaali.

Tuotenumero
LC1438300

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Salomon

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.