Sisältöön

Salomon Flexcell W Salomon Flexcell W Salomon Flexcell W Salomon Flexcell W
Salomon Flexcell W
Salomon Flexcell W
Salomon Flexcell W
Salomon Flexcell W

Flexcell W -naisten selkäpanssari

Erinomaisesti istuva kevyt selkäpanssari naisille. Selkäpanssarin Flexcell-materiaali on selän muotoihin mukautuva, hengittävä ja liikkeiden mukaan joustava.

139.00 €
Väri
Musta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Selkäpanssarin Flexcell-materiaali on selän muotoihin mukautuva, hengittävä ja liikkeiden mukaan joustava. Flexell kovettuu salamannopeasti siihen kohdistuvan iskun voimasta. Normaalitilassa materiaali on joustavaa ja liikkeisiin reagoivaa.  

Flexcell-materiaali on verhottu nopeasti kuivuvilla kankailla. Panssarin säätö tapahtuu Velcro-tarranauhoilla, joten se sopii ja istuu hyvin kaikenlaisille vartalotyypeille.  

  • Flexell-suojamateriaali 
  • ActiveDry 
  • AdvancedSkin 
  • Thermo Control System 
  • Motion Fit Technology 
  • Koot: XS, S, M, L
  • Paino 550 g (S-koko) 
Suojien tyyppi:hartiasuojat

Tuotenumero
L39139200

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.