Sisältöön

Husk Pro -laskettelukypärä

Tyylikäs ja kevyt laskettelukypärä. Hyvä istuvuus ja erinomainen suojaavuus Custom dial 360 kiristysksen ja patentoidun EPS4D-teknologian ansiosta.

160,00 €
Väri
Valkoinen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Salomon HUSK PRO on kevyt ja tyylikäs lasketelukypärä. Kevyt rakenne ja minimalistinen ulkokuori tekevät kypärästä kevyen suojaavuudesta tinkimättä. Kypärässä on istuvuutta paranatvat MaxFit istuvuus, joka tarjoaa kevyen ja saumattoman vuoren. Vuori on 100%sti konepestävä. Kypäräs Custom Dial 360 kiriastys tarjoaa nopean ja portaattoman kiristyksen. Hyvä istuvuus  ja Salomonin patentoidun EPS4D-teknologian ansiosta. Keveys, Active Flow ventilaatio ja pestävä sisävuori lisäävät käyttömukavuutta.  

  • Integrated Custom Dial 360 kiristys järjestelmä
  • ActiveFlow ventilaatio
  • 3D Sound System earpads
  • AdvancedSkin
  • ActiveDry

Tuotenumero
L41527900

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.