Sisältöön

Outline GTX 2.5L JKT M -miesten kuoritakki

Kierrätetystä materiaalista valmistettu vettähylkivä GORE-TEX takki miehille. Sopii ulkoiluun sekä urheiluun.

200,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kierrätetystä materiaalista valmistettu Gore-TEX takki.

Normaalilla leikkauksella oleva miesten OUTLINE GORE-TEX 2.5L -takki on suojaava, kevyt ja hengittävä. Lisäksi takin GORE-TEX Paclite® kalvo on valmistettu 100% kierrätetystä polyesteristä ja PFC-vapaasta DWR (Durable Water Repellent) -käsittelystä sen ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

Ominaisuudet:

  • GORE-TEX Paclite® suoja teipatuilla saumoilla antaa erinomaisen suojan elementtejä vastaan ja samalla päästään kosteuden ulos hikoillessa.
  • 2.5 kerroksinen kangas on kevyt, mutta suojaava.
  • Säädettävä huppu ja takin helma, 2 isoa taskua.
  • Vettähylkivä, tuulenpitävä, hengittävä.
  • PFC vapaa.

Tuotenumero
LC1703000

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Salomon

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.