Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Powderstash Jkt M -miesten toppatakki

Salomon Powderstash M takki rinteeseen ja vapaa-ajalle. Vedenpitävä ja hengittävä AdvancedSkin 10K/10K kalvo. Synteettinen 100g/m2 vanu. Bluesign®.

17 % alennusta 300.00 €
249.00 €
Hinta verkossa
Väri
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Salomon Powderstash M takki, on suunniteltu monipioliseen menoon lumilauta jalassa tai vapaa-ajalla kauoungin keskustassa. Takissa on vedenpitävä ja hengittävä AdvancedSkin 10K/10K kalvo. Synteettinen 100g/m2 vanu lämmittää kylmemmälläkin ilmalla.

  • Vanu: 100% Polyester, Sisäosa: 100% Polyester, Päällikangas 100% Polyamid.

Bluesign tuote: Bluesign®-järjestelmä on ratkaisu kestävään tekstiilituotantoon. Järjestelmä eliminoi haitalliset aineet heti valmistusprosessin alusta ja asettaa sekä valvoo ympäristöystävällisen ja turvallisen tuotannon standardeja. Tällä varmistetaan, että lopputuote täyttää erittäin tiukat kuluttajaturvallisuusvaatimukset kaikkialla maailmassa, mutta antaa myös kuluttajalle luottamuksen hankkia kestävänkeheityksen mukaisen tuoteen.

Tuotenumero
LC1398

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.