Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätPulse Belt -juoksureppu

Hengittävä unisex juoksuvyö on erinomainen valinta juoksulenkille. Vyössä pystyt kantamaan mm. puhelimen, avaimet, juotavaa ja lisäenergiaa.

30,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Punainen
Sininen
Musta
Sininen
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

PULSE BELT -juoksuvyö on erinomainen valinta juoksulenkille. Vyössä pystyt kantamaan puhelimen, avaimet, lisäenergiaa ja 250ml pehmeän pullon (soft flask). Vyö sopii erinomaisesti myös moneen muuhun liikuntaan, esimerkiksi hiihtoon. 

Hengittävästä verkkomateriaalista tehty sisäpuoli tuntuu mukavalta juostessa. Useat joustavat taskut mahdollistavat välttämättömien tavaroiden kuljettamisen lenkeillä. 

  • Kaksi vaakasuoraa joustotaskua esim. pehmeille juomapulloille
  • Kaksi joustokiinnikettä esim. takille tai sauvoille.
  • Vetoketjullinen tasku arvotavaroille.

Tuotenumero
LC1521100

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Reput, Salomon

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.