Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPulse Handheld -pehmeä juomapullo

Kevyt ja istuvuudeltaan joustava, kädessä kulkeva nesteytysjärjestelmä

40.00 €
Väri
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Nesteytyksen ei ikinä tulisi olla hankalaa. Siksi PULSE HANDHELD on suunniteltu niin, että siitä hörppääminen vauhdissa onnistuu helposti. Sen ympärillä oleva kevyt verkkomateriaali muotoutuu käden mukaan. Pullon vetoisuus on 500 ml. Joustavat hihnat pitävät sen tukevasti paikoillaan, jopa silloin kun et purista. Nappaa se mukaan ja lähde liikkeelle!

  • Urbaaniin treeniin: Kaupunkijuoksuun sopiva turvallinen vetoketjutasku pitää puhelimesi, avaimesi ja luottokorttisi tallessa.
  • Mukavuutta liikkeessä:  Joustava verkkorakenne yhdessä pehmeän, säädettävän hihnan kanssa tarjoavat mukavan ja vartalonmyötäisen istuvuuden. Sopii oikeaan, vasempaan, suureen tai pieneen käteen.
  • Nopeaa nesteytystä: 500 ml pehmytpullo sopii käteen ja puristuu kasaan juodessasi, joten vesi ei loisku juostessasi.

Tuotenumero
LC5243

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.