Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetQuest 4 Gtx M -miesten korkeavartinen vaelluskenkä

Miesten korkeavartinen GORE-TEX saapas, joka on ideaali pitkille retkille ja ankariin olosuhteisiin. ADV-C 4D teknologia ehkäisee lihasväsymystä.

200.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten korkevartinen saapas, joka on suunniteltu pitkille retkille ja ankariin olosuhteisiin. QUEST on erittäin pitävä ja tukeva jalkine. Päivitetty saappaan runko tukee erityisesti herkempiä niveliä ja antaa vakautta jalalle. Välittämättä siitä kuinka väsynyt olet tai kuinka paljon kannat mukanasi QUEST 4 GTX takaa mukavan ja vakaan matkan missä tahansa maastossa. Polkujuoksuexpertismin innoittamana tämä kenkä kunnioittaa jalan luonnollista taipumista ja antaa sinulle vakaan askelluksen askel askeleella. 

  • Uusi ADV-C 4D runko pitää huolta jalastasi ja tukee herkempiä niveliä vakauttaen jalan hankalissa maastoissa. Teknologia auttaa erityisesti vähentämään lihasväsymystä kantapään ympärillä kantaessasi painavaa reppua tai rinkkaa.
  • Vedenpitävä GORE-TEX® -kalvo takaa mukavuuden ankarimmissakin sääolosuhteissa.

Tuotenumero
L412926

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vaelluskengät, Salomon

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Teknologiat

4D Chassis

Rakenne, jossa pohja koostuu neljästä eri elementistä. 1. Erittäin karkeakuvioinen ja pitävä ulkopohja. 2. Vaimentava elementti. 3. 4D vahva ja suojaava elementti. 4. Pehmeä ja vaimentava elementti. Rakennetta käytetään etenkin vaelluskengissä ja silloin kun kengältä vaaditaan suojaavuusominaisuuksia.

GORE-TEX® Jalkineet

GORE-TEX® -jalkineet yhdistävät mukavuuden ja suojan parhaalla mahdollisella tavalla. Ne täyttävät yksilölliset vaatimuksesi, joten voit keskittyä nauttimaan ulkoaktiviteeteista täysillä. Nämä jalkineet ovat kestävästi vedenpitäviä ja erittäin hengittäviä. Vesi ei pääse jalkineiden sisään ja kosteus poistuu nopeasti, joten jalkasi pysyvät aina kuivina ja olosi mukavana kohtuullisessa rasituksessa säästä riippumatta. Eriste pitää jalkasi suojattuina ja lämpiminä kylmissä olosuhteissa sekä viileinä kuumissa olosuhteissa. Sisävuori kuivuu nopeasti, joten saat aina aamuisin jalkaasi kuivat jalkineet.

- Täydellinen vedenpitävävyys takaa kuivat jalat arvaamattomissa sääolosuhteissa
- Korkea hengittävyys takaa vesihöyryn poistumisen kalvon läpi
- Kestävä ja hyvin hengittävä kalvo takaa toimivuuden haastavista olosuhteista jokapäiväiseen käyttöön

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.