Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET



Rs 8 skate -luistelusukset

Vakaa ja ylämäki herkkä suksi hiihtää. Rauhallinen Densolite 3000 ydin ja G5 pohja tekee suksesta toimivan laajalla kelialueella. Harrastajan valinta.

169.00 €
Väri
Musta
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Salomon RS 8 on harrastajan vakaa luistelusuksi. Suksen Densolite 3000 ydin tekee suksesta vakaan ja ylämäkiherkän suksen. Suksen ohut sivuleikkaus pureutuu hyvin kovempaankin alustaan. Kulutuskestävä G5 pohjamatriaali toimii laajalla kelialueella. Suksi sopii täydellisesti ensimmäiseksi luistelusukseksi.

Huom! Siteet ostettava erikseen.

Harjoitustaso:harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Luistelu Prolink,Luistelu SNS Pilot
Siteet asennettuna:ei

Tuotenumero
L41488800

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.