Sisältöön

S/LAB Sense 8 Ux -maastojuoksukengät

Polkujuoksukengät nopeaan juoksuun.

190,00 €
Väri
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Polkujuoksukengät nopeaan juoksuun.

Legendaarisen S/LAB SENSE 8 -mallin uusin versio on kehitetty yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa. Kengän etuosassa on pehmeämpi iskunvaimennus ja uusi roskanestojärjestelmä tekee käytöstä entistä miellyttävämpää.  Kengässä on edelleen sama maastotuntuma, tarkkuus ja tuki, mutta se on entistä kevyempi. 

  • Keveys: Vain 195 grammaa painava kenkä on hyvin minimalistinen, mutta siinä on silti kaikki tarvittavat ominaisuudet kuten erinomainen maastotuntuma ja istuvuus.
  • Vaimennusta ja suojaa: Kengän kärkiosaa ja jalkaholvin aluetta on jäykistetty suojaavuuden lisäämiseksi, kun taas jalan etuosan alla on enemmän vaimennusta, joka tekee askelluksesta erityisen mukavaa.
  • Pitkäkestoista mukavuutta: Kudottu ja joustava sukkamainen rakenne yhdistyy suoraan päälliseen, jolloin kivet ja muu haitallinen aines ei pääse kengän sisälle.
Harjoitusalusta:Maasto
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
L40751500

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Salomon

Teknologiat

Contagrip

Erittäin pitävä ulkopohja, jossa on käytetty useita erikovuisia materiaaleja parhaan pidon ja kestävyyden aikaansaamiseksi.

Quicklace

Pitävä varma pikanauhoitus. Pikalukko sekä kevlar-vahvistettu nauha. Nauhat eivät pääse aukeamaan itsestään ja nauhan päille on kengässä oma nauhatasku.

Sensifit

Sensifit on rakenne, joka sitoo kengän tiukasti jalan ympärille yhdessä nauhoituksen kanssa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.