Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. S/lab Skate -luistelusukset

Kilpa-/ Aktiiviharrastajan luistelusuksi kilpailuihin. Nomex kennorakenne ja THIN PLY hiilikuitu laminointi. Laajalla kelialueella toimiva G5% pohja.

680,00 €
Vastuullinen valinta
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Uusi Salomon S/LAB luistelusuksi on nopea, vakaa luistelusuksi kilpa/ aktiiviharastajalle kaikkiin lumiolosuhteisiin. Race profiili,-sivuleikkaus, Nomex kenno sekä THIN PLY -hiilikuitulaminointi mahdollistavat nopean, vakaan sekä herkän hiihdettävyyden kaikkissa maastokohdissa. Race -profiili ja -pohja takaavat hyvät luisto-ominaisuudet. Universal kelille tarkoitetussa suksessa on uusi G5% pohjamateriaali joka toimii entistä laajemmalla kelialueella. Suksessa on valmiina SL22 erikoihionta, joka tekee suksesta 5% aikaisempaa mallia nopeamman suksen universaalilla kelillä. Samaa hiontaa käyttävät myös urheilijamme maailman CUP:ssa. Suksen erilaiset profiilit ja jäykkyysluokat mahdollistavat oikean suksivalinnan omien keli/paino tarpeiden mukaan. World CUP urheilijoiden valinta.

Huom! Siteet ostettava erikseen.

 

Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso
Sidetyyppi:Luistelu SNS Pilot,Luistelu NNN,Luistelu NNN NIS,Luistelu Prolink,Turnamic Skate,Luistelu Prolink Shift

Tuotenumero
L41782800

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.