Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.S/MAX SIGMA -laskettelulasit

Salomonin hyvin istuva ja laajimmalla mahdollisella näkökentällä sekä kahdella SIGMA-linssillä varustettu lasi, toimii kaikissa keliolosuhteissa.

239.00 €
Väri
Sininen
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Salomon S/MAX SIGMA on hyvin istuva ja laajimmalla mahdollisella näkökentällä sekä kahdella SIGMA-linssillä varustettu lasi joka toimii kaikissa keliolosuhteissa. Salomon S/MAX SIGMA -laskettelulasi hyödyntää SIGMA-teknologiaa joka parantaa kontrastia erityisesti haastavissa keliolosuhteissa. SIGMA UNIVERSAL -linssi aurinkoiseen/vaihtelevaan keliin ja SIGMA Low light -linssi haastaviin olosuhteisiin.

  • Molemmissa linsseissä 100% UV CUT
  • LINSSI 1: SIGMA / UNIVERSAL
  • LINSSI 2: SIGMA / LOW LIGHT
  • Custom ID Fit
  • AdvancedSkin ActiveDry foam

 

Lasien tyyppi:Laskettelulasit

Tuotenumero
L41145900

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lasit, Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.