Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. S/max Skate Xs + Shift Rc Bdg -luistelusukset

Salomon S/MAX skate luistelusuksi on suunniteltu aktiivisille hiihtäjille, joka arvostavat ekologisuutta. Suksessa on uusi SHIFT RACE side.

500,00 €
Sukset + siteet
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Salomon S/MAX luistelusuksi on suunniteltu aktiivisille hiihtäjille, jotka edellyttävät sukselta suorituskykyä ja vakautta. Suksessa on täysin uudenlainen suksen ydin nimeltään S-Core 45. Suksen ytimestä 45 prosenttia on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, tämä vastaa yhdeksää kierrätettyä muovipulloa.

 

Suksi on suunniteltu S/LAB Carbon skate–  World Cup suksen pohjalta. Suksen paksuus ja sivuprofiili ovat samat kuin World Cup suksessa, jotta sukseen saadaan maksimaalinen luisto ja suorituskyky.  Suksen etu sekä taka painealueilla on hiilikuitu laminointi, joka antaa lisää vakauttaa ja suorituskykyä kovaan vauhtiin.  S/MAX skate on suorituskykyinen luistelusuksi ja yhdessä uuden Shift-race siteen kanssa aktiivihiihtäjä saa toimintavarman ja suoristuskykyisen suksen vaihteleviin lumiolosuhteiin.

 

S-CORE 45

Suksessa on täysin uudenlaisen suksen ydin nimeltään S-Core 45. Suksen ytimestä 45 prosenttia on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. (prosenttiosuus on mitattu 201cm pituisesta suksesta, joka vastaa yhdeksää kierrätettyä muovipulloa). S-Core 45 on täydellinen yhdistelmä keveyttä, kierrätettyä PET -materiaalia sekä Densolite materiaalin kestävyyttä.

 

PROLINK SHIFT RACE SIDE

Sukseen on valmiiksi asennettu UUSI Salomonin Prolink Shift Race siirrettävä side. Side mahdollistaa siteen siirtämisen eteen- sekä taaksepäin, siirrettävä side antaa lisää toimintavarmuutta ja -laajuutta vaihtuvissa olosuhteissa Shift Race side on Racing kategorian kevyt side. Sidettä siirttämällä pystyt varmistamaan suksen toimivuuden kaikissa olosuhteissa. Kovalla alustalla sidettä siirtämällä eteenpäin tulee lisää vakauttaa suksen keulaan, kun taas sidettä siirtämällä taakse päin suksen kärjen paine pienenee ja antaa lisää toimivuuttaa pehmeämmällä alustalla.

 

  • S-CORE 45 suksen ydin
  • G5 pohjamateriaali
  • My Custom ski suksenvalinta tarra
  • Fluorivapaa voitelu by SWIX
  • Paino: 1260 grammaa (201cm)

 

Harjoitustaso:harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Luistelu Prolink,Luistelu NNN,Turnamic Skate,Luistelu Prolink Shift
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
L47422600

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.