Sisältöön
Saat 20 % alennuksen Plussa-kortilla ja koo... Plussapäivät Intersportissa! Saat 20 % alennuksen Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20
Hyödynnä etusi!

Nyt saat Plussa-kortilla 20 % alennuksen kaikista vaatteista ja jalkineista – myös tarjoushintaisista tuotteista.*

Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 16.5. asti. Hyödynnä tarjous ja löydä suosikkisi kevääseen!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSET

 

*Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.S/MAX W X7 + M10 GW -naisten laskettelusukset

Laadukkaat ja aktiivitason rinnesukset naisille. Puuydin ja täydellisesti voiman siirtävä integroitu Edge Amplifier takaavat suorituskyvyn.

 

 

449.00 €
Väri
Musta
Koko

Laskettelusuksien valintaopas

kg
mm

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

S/MAX W X7 on täydellinen suksi aktiivitason rinnelaskijalle, vakaa ja hyvän kanttipidon omaava suksi kaikkiin rinne- ja lumiolosuhteisiin. Uudelleen suunniteltu, täysin integroitu siteen kiinnitysjärjestelmä Edge Amplifier Ski-plate varmistaa energian siirtymisen suoraan kanteille. Woodcore-rakenne vähentää värinää ja lisää vakautta reagoiden rinteen muotoihin myös kovassakin vauhdissa. Siteenä suorituskykyinen M10 GW. Dinit: 3-10

Semi Sandwich -rakenne takaa vakauden ja tarkkuuden. Se varmistaa suorituskyvyn sekä hyvän kanttipidon ja lumituntuman. Uusi rakenne, jossa kärjessä on sivuttainen TPU-insertti. Rakenne antaa paremman iskujen vaimennuksen.

  • Poplar puuydin
  • Edge Amplifier
  • Waist: 73mm
  • Dinit: 3-10
Laskutyyli:On-Piste
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
L41216100

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.