Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuS/Race Skate + Shift-in -luistelusukset

Aktiiviharrastajan kilpatason luistelusuksi. THIN PLY hiilikuitu laminointi. Nomex kenno ydin sekä sekä laajalla keliauleella toimiva G5 pohja.

600,00 €
Sukset + siteet
Vastuullinen valinta
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Salomon S/RACE on nopea, vakaa luistelusuksi aktiiviharastajalle ja hyvälle harrastajalle kaikkiin lumiolosuhteisiin. Race profiili,-sivuleikkaus ja Nomex kenno. Suksen etu- ja taka painealueella on THIN PLY -Carbon laminointi, joka mahdollistaa nopean, vakaan ja herkän hiihdettävyyden kaikkissa maastokohdissa. Race -profiili ja G5  race pohja takaavat hyvät luisto-ominaisuudet. Suksi on uskomattoman kevyt ja paino ilman sidettä on vain 950 grammaa.

Suksessa on valmiiksi asennettu siirrettävä SHIFT IN side

Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso,harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Luistelu NNN,Luistelu NNN NIS,Turnamic Skate,Luistelu Prolink Shift
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
L47033900

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.