Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. S/race Skate Xs + Shift Rc Bdg -luistelusukset

Aktiiviharrastajan ja kilpakuntoilijan varmatoiminen luistelusuksi kaikkiin lumiolosuhteisiin. Uusi PROLINK SHIFT RACE side. Kevyt NOMEX kennorakenne.

600,00 €
Sukset + siteet
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Aktiiviharrastajan ja kilpakuntoilijan kevyt ja varmatoiminen luistelusuksi. Suksesta löytyy Salomonin liukas ja kulutuskestävä G5 pohjamateriaali. Suksen race -profiili ja Nomex kennorakenne antavat erinomaisen lumituntuman jokaiselle liullesi.  Etu sekä taka painealueilla on hiilikuitu laminointi, joka antaa lisää vakauttaa ja suorituskykyä kovaan vauhtiin. Suksen mukana tulee uusi SHIFT RACE side, joka on kevyt racing kategorian side.  Suksen  My Custom Ski jäykkyys mittausjärjestelmä mahdollistaa yksilöllisen suksenvalinnan kuluttajan tason mukaan.

 

Sukseen on valmiiksi asennettu UUSI Salomonin Prolink Shift Race siirrettävä side. Side mahdollistaa siteen siirtämisen eteen- sekä taaksepäin, siirrettävä side antaa lisää toimintavarmuutta ja -laajuutta vaihtuvissa olosuhteissa Shift Race side on Racing kategorian kevyt side. Sidettä siirttämällä pystyt varmistamaan suksen toimivuuden kaikissa olosuhteissa. Kovalla alustalla sidettä siirtämällä eteenpäin tulee lisää vakauttaa suksen keulaan, kun taas sidettä siirtämällä taakse päin suksen kärjen paine pienenee ja antaa lisää toimivuuttaa pehmeämmällä alustalla.

 

  • Nomex kennorakenne (kevyt)
  • Uusi Prolink  SHIFT RACE sidejärjestelmä
  • G5 pohjamateriaali
  • eSKINGRIP + pitokarva
  • Paino: 1060 grammaa (201cm)
Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso
Sidetyyppi:Luistelu NNN,Luistelu Prolink,Turnamic Skate,Luistelu Prolink Shift
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
L47422400

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.