Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetSensibelt -juomavyö

Käytännöllinen ja tukevasti kehon ympärille asettuva juoksuvyö. Sisältää 600ml juomapullon. 

45.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Punainen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Sensibeltin yksinkertainen käytännöllisyys on loistava lisä pitkille juoksumatkoille. Mukautuvan Sensifit rakenteen ansiosta tätä juoksuvyötä on mukava käyttää. Vyö asettuu tukevasti kehon ympärille ja saat säädettyä sen juuri itselle sopivaksi. 

Pieneen vetoketjulliseen taskuun saat pakattua turvallisesti tärkeät tavarat. Selkäpuolella miellyttävän pehmeä ja hengittävä toppaus. Vyön mukana tulee 3D mallinen juomapullo. 

  • Pullo kuuluu vyöhön, tilavuus 600ml
  • Säädettävä kiristys, lukitus soljella
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • PFC vapaa

Tuotenumero
LC1091600

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vyöt, Salomon

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.