Sisältöön
Kesäale käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Hui... Kesäale on käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Lisäsimme tuotteita! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETSoft Reservoir 1.5L -pehmeä juomapullo

Pehmeä 1,5 litran juomarakko polkujuoksijoille.

35.00 €
Vastuullinen valinta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

SOFT RESERVOIR 1.5L on ihanteellinen valinta polulle. Se pitää sinut nesteytettynä ja energisenä ollessasi liikkeellä. Se myös puristuu kasaan sitä mukaa kun juot, joten veden loiskuminen juomarakossa vähenee. Juomasäiliö yhdistää pehmeät materiaalit, lyhyen reitityksen ja optimoidun liukusäätimen pidon, jolloin miellyttävä tunne säilyy kilometristä toiseen.

Ominaisuudet: 

  • Juomasäiliö tarjoaa loogisen ja 30% lyhyemmän reitin saada vesi suuhusi suuremmalla virtauksella ja vähemmällä väsymyksellä.
  • Tämä pehmeä, taipuisa juomasäiliö muotoutuu reppusi mukaan ja kutistuu sitä mukaa kun juot. Uusi liukusäädin on myös pehmeämpi ja näin ollen mukavamman tuntuinen selässäsi.
  • Päivitetyssä liukusäätimessä on tehostettu pito, joka tekee uudelleentäyttämisestä ja tyhjentämisestä helpompaa, jopa kylmillä tai hikisillä käsillä.
  • PFC vapaa.

Tuotenumero
LC1312700

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.