Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Sonic Balance 5 M -miesten juoksukengät

Miesten kevyt juoksukenkä, joka antaa kimmoisan askelluksen jokaisella työnnöllä maasta. Optivibe välipohja.

140,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kevyessä SONIC 5 BALANCE juoksukengässä on kaikki mitä tarvitset ihanteelliseen katujuoksuun. Kenkä on suunniteltu antamaan kimmoisan askelluksen jokaisella työnnöllä maasta. Optivibe™ -välipohja vähentää askelluksessa syntyvää värähtelyä, mikä auttaa ehkäisemään lihasten väsymistä. 

OMINAISUUDET: 

  • Optivibe™ -välipohja vähentää askelluksessa syntyvää värähtelyä ja pitää jalkasi valppaana urheilusuorituksen ajan ilman lihasväsymystä.
  • Höyhenenkevyt päällisverkko, pehmeä kaulus ja lippa saavat sinut tuntemaan olosi lentävän kevyeksi.
  • Droppi 8mm.
Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
L41710100

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Salomon

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.