Sisältöön

Trailblazer 10 -päiväreppu

Kevyt, simppeli ja mukava unisex reppu kaikkeen ulkoiluun. Reppu on 10 litrainen ja sen selkäosaan on mahdollista asettaa juomarakko.

50,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Trailblazer 10 on kevyt ja mukava reppu niille päiville, kun haluat lähteä ulkoilemaan.

Reppu on ideaali erityisesti lyhytkestoisille reippailuille ja pyöräilylenkeille. Reppua voi käyttää myös mm. laskettelussa.

Selkäosaan on mahdollista asettaa juomarakko sekä 10 litraisessa repussa on tilaa kuljettaa myös muita tarvikkeita.  

Pehmustettu selkä, lantio- ja olkahihna muotoutuvat anatomiaasi. 

Tuotenumero
LC1048300

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Reput, Salomon

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.