Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSETXA FILTER CAP 42 -pehmeä juomapullo

Suodattava korkki sopii villimpiin seikkailuihin.

35.00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

XA FILTER CAP 42 on ihanteellinen varuste pitkille matkoille kuten ultrapoluille. Se suodattaa bakteereja ja alkueläimiä luonnon vesilähteistä, joten voit juoda helposti ja turvallisesti kantamatta suuria määriä vettä mukanasi.

  • Vähemmän painoa: Kun pystyt suodattamaan vettä liikkeellä ollessasi, tarvitset vähemmän vettä ja siten myös painoa mukaasi, jolloin väsymyksentunne vähenee.
  • Turvallinen: Korkki poistaa bakteerit ja alkueläimet noin tuhannesta litrasta vettä: pysyt nesteytettynä ja terveenä määränpäästäsi riippumatta.
  • Yhteensopivuus: Suodatinkorkki sopii yhteen vain Salomonin pehmytpullojen kanssa, joissa on 42 mm suuaukko ja on ostettu aikaisintaan keväällä 2020.

Tuotenumero
LC1321900

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.