Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

VJ Ultra Ux -maastojuoksukengät

Hyvin vaimennetut polkujuoksukengät.

129,00 €
Hinta verkossa
180,00 € -28 %
Alin hinta: 180,00 € Lisätietoa
sunnuntai
Saatavilla kaupoista
Väri
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Iltatärppituote on saatavilla verkkokaupasta 02.04 klo 18:00 alkaen.
Lisää ostoskoriin
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

VJ Ultra on hyvin vaimennettu polkujuoksukenkä, joka on kehitetty yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa. Nimensä mukaisesti Ultra soveltuu täydellisesti pitkille matkoille ja niille juoksijoille, jotka arvostavat vaimennuksen tuomaa mukavuutta. Vaimennuksesta huolimatta vaimennuksen keveyden tai juostavuuden suhteen ei ole tehty kompromisseja.

VJ:lle tunnusomaisesta loistavasta pidosta huolehtii omasta erikoiskumistamme valmistettu Superior Contact-ulkopohja. Medium+ -lestiin on tuotu lisää varvastilaa, joka tekee juoksusta tasapainoisempaa ja mukavampaa. Aramidikuidulla vahvistettu päällinen on kestävä ja hengittävä.

  • Paino 265 g (UK 8)
  • Drop 6mm

 

Droppi (mm):5-6
Harjoitusalusta:Maasto,Hiekka
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
ULTRA

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Sarva

Teknologiat

Fitlock

Innovatiivisen Fitlockin ansiosta kenkä on jalkaan luonnollisesti ja täydellisesti istuva jatke, joka menee millimetrin tarkasti juuri sinne, minne sinä sen ohjaat. Samalla Fitlock tukee ja suojaa jalkaholvia iskuilta.

Superior Contact

Superior contact -pohja on valmistettu omasta erikoiskumistamme, joka takaa pidon alustasta riippumatta. Näillä kengillä ei turhaan sanota olevan planeetan paras pito.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.