Sisältöön

Peregrine 12 M -miesten maastojuoksukengät

Peregrine 12 on uskomattoman monipuolinen trailkenkä ja polkujuoksun legenda.

160,00 €
Väri
Punainen
Keltainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen Peregrine 12 M ostajalle

FootBalance QUICKFIT CONTROL

54.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

5 mm syvä kuviollinen PWRTRAC-ulkopohja ja 4 mm:n droppi antavat erinomaisen pidon ja juoksutuntuman vaihtelevilla alustoilla.

Ulkopohjan alla on myös hiilikuituinen teräviltä kiviltä ja juurilta suojaava iskusuoja. Kengän ulkopohjaan on merkitty myös paikat nastoille ja vedenpoistoaukoille, mikäli haluat mukauttaa sitä yksilöllisiin tarpeisiisi. Kengässä on lisätty kiinnikkeet erillisiä suojuksia varten. Ulkopohjan sisäpuolella on integroitu hiilikuitukangas, joka jakaa paineen ja suojaa jalkaa teräviltä kiviltä ja juurilta. Välipohjan PWRRUN-materiaalin ja PWRRUN+ -topsolen, sekä joustavuutensa ansiosta kengällä juoksee hyvin myös tarvittaessa soralla ja asfaltillakin.

Maasto-olosuhteisiin mukautettu FORMFIT-rakenne varmistaa hyvän istuvuuden. Välipohjan yläosaa on muotoiltu maltillisesti kannan ja jalkaholvin alueelta, jotta kenkä tukee juoksijaa paremmin ja tuntuu omalta heti ensikosketuksesta alkaen. Päälliseen lisätyt ulkoiset vahvikkeet yhdessä maastoon sopivan mesh-materiaalin kera pitävät huolen mukavuudesta ja vakaudesta kestävyyttä unohtamatta.

Peregrine 12 sopii juoksijalle, joka tarvitsee monikäyttöisen trailkengän matkalla seikkailuihin.

  • Neutraali
  • Iskunvaimennus: PWRRUN-välipohja ja PWRRUN+ -yläosa
  • Droppi: 4 mm (27/23)
  • Paino: miehet 310g
  • Pohjakuvion syvyys: 5 mm

Muut toiminnot: FORMFIT-istuvuus, hiilikuitukangas, PWRTRAC-kumi

Droppi (mm):3-4
Harjoitusalusta:Hiekka,Maasto
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
2073716

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Saucony

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.