Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätPeregrine 13 M -miesten maastojuoksukengät

Peregrine 13 on niille, jotka janoavat uusia seikkailuja. Tällä kengällä voit huoletta seikkailla vaihtelevissa maastoissa. 

159,00 €
Väri
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Erikoisetu Peregrine 13 M -tuotteen ostajalle

Energetics Lakis II 3-pack Socks Ux

6.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Saucony Peregrine 13 on valmis uuteen seikkailuun. PWRRUN-iskunvaimennus ja erittäin pitävä ulkopohja pitävät huolen siitä, että vauhti ei hidastu haastavissakaan olosuhteissa. Kenkä on entistä versiota kevyempi, mutta tukea löytyy koko jalkaterälle. PWRTRAC-ulkokumi tarjoaa loistavan pidon haastavissakin olosuhteissa. Peregrine 13 sopii juoksemisen ohella loistavasti myös kävelyyn, ulkoiluun ja vaeltamiseen. 

  • Peregrine 13 on saanut aimo annoksen lisää PWRRUN-iskunvaimennusvaahtoa, mutta sen kokonaispaino on aiempaa pienempi. Kenkä toimii hyvin hiekalla, kuin asfaltillakin.
  • Kengän pohjassa sijaitseva ROCK PLATE suojaa jalkaterää teräviltä kiviltä ja muilta esineiltä.
  • Peregrine on saanut nimensä haukan mukaan, ja sen 5mm paksuiset pohjan muodot tarjoavat loistavin pidon erilaisilla alustoilla.
Droppi (mm):3-4
Harjoitusalusta:Hiekka,Maasto,Asfaltti
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
20838

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Saucony

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.