Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Peregrine 13 W -naisten maastojuoksukengät

Peregrine 13 on niille, jotka janoavat uusia seikkailuja. Tällä kengällä voit huoletta seikkailla vaihtelevissa maastoissa. 

159,00 €
Väri
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Saucony Peregrine 13 on valmis uuteen seikkailuun. PWRRUN-iskunvaimennus ja erittäin pitävä ulkopohja pitävät huolen siitä, että vauhti ei hidastu haastavissakaan olosuhteissa. Kenkä on entistä versiota kevyempi, mutta tukea löytyy koko jalkaterälle. PWRTRAC-ulkokumi tarjoaa loistavan pidon haastavissakin olosuhteissa. Peregrine 13 sopii juoksemisen ohella loistavasti myös kävelyyn, ulkoiluun ja vaeltamiseen. 

  • Peregrine 13 on saanut aimo annoksen lisää PWRRUN-iskunvaimennusvaahtoa, mutta sen kokonaispaino on aiempaa pienempi. Kenkä toimii hyvin hiekalla, kuin asfaltillakin.
  • Kengän pohjassa sijaitseva ROCK PLATE suojaa jalkaterää teräviltä kiviltä ja muilta esineiltä.
  • Peregrine on saanut nimensä haukan mukaan, ja sen 5mm paksuiset pohjan muodot tarjoavat loistavin pidon erilaisilla alustoilla.
Droppi (mm):3-4
Harjoitusalusta:Hiekka,Maasto
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
10838-

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Saucony

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.