Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetWet Ketjurasva Tippapullo - huoltotarvike

Biohajoava, täyssynteettinen ketjujen voiteluaine.

9.90 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Biohajoava, täyssynteettinen ketjujen voiteluaine. Sisältää lisäaineita, joiden ansiosta se tunkeutuu nopeasti ja syvälle. Tarjoaa optimaalisen voitelun ja erinomaisen suojan korroosiota vastaan. Kehitetty erityisesti ajo-olosuhteisiin, joissa voiteluaineen on tartuttava ketjuun pitkiä aikoja. Voiteluaine on erittäin vettä hylkivä, joten se sopii ihanteellisesti kosteisiin ja mutaisiin olosuhteisiin.

  • Täyssynteettinen ketjun voiteluaine 
  • Biohajoava 
  • Helppokäyttöinen tippapullo
  • Käyttö: -Kosteisiin ja likaisiin olosuhteisiin -Levitä kuivaan ja puhtaaseen ketjuun. -Vältä aineen joutumista jarruosiin.

Tuotenumero
MOT308959

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Shimano

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.