Sisältöön

Traveller 0,6L juomapullo

Kevyt alumiininen 0,6 litran kokoinen ja kiiltäväpintainen muotoiluklassikko SIGG Traveller juomapullo kulkee mukana arjessa, treeneissä tai retkillä.

12,00 €
Hinta verkossa
19,90 € -39 %
30pv alin hinta: 19,90 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Valkoinen

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla.

Lisää ostoskoriin
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kevyt alumiininen 0,6 litran kokoinen ja kiiltäväpintainen valkoinen SIGG Traveller White 0,6L juomapullo on muotoiluklassikko, joka on ansainnut paikkansa mm. New Yorkin Modernintaiteenmuseon MoMA:n pysyväisnäyttelyssä. SIGG Traveller juomapullo kulkee mukana niin jokapäiväisessä arjessa kuin piristävissä treeneissä tai rentouttavilla retkillä.

SIGG on valmistanut laadukkaita tuotteita alumiinista jo vuodesta 1908 lähtien. Kaikki klassiset ja muotoilupalkitut SIGG Traveller juomapullot valmistetaan Sveitsissä tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa. Jokainen pullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan vuotoherkkiä saumoja. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. Se taipuu ja saa elämisen jälkiä pitkän käyttöikänsä aikana, mutta säilyttää ominaisuutensa pitkään kovassakin käytössä. 

SIGG alumiinipulloissa on patentoitu ja joustava EcoCare® -sisäpinnoite, joka taipuu pullon mahdollisten kolhujen tai klommojen mukaan ja pullo säilyy käyttökelpoisena näistä arvokkaista elämisen jäljistä huolimatta. EcoCare® -sisäpinnoitteen ansiosta SIGG pulloon voi laittaa veden lisäksi myös happamia juomia, mehuja ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaisi mitään juomaasi. Tämä patentoitu sisäpinta ei myöskään kerää itseensä mitään hajuja eikä makuja ja pullo on erittäin helppo pitää puhtaana. Näin SIGG pullosta nautittu juoma on aina raikas ja vapaa kemikaaleista.

SIGG tuottaa kaikki alumiinipullot Sveitsissä pitääkseen ympäristövaikutuksensa mahdollisimman matalina. Lukuisat innovaatiiviset ratkaisut ovat mahdollistaneet alumiinisten SIGG juomapullojen ekologisen jalanjäljen pienentämisen. SIGG alumiinipullotuotannon käyttämästä energiasta yli 55% on peräisin uusiutuvista energialähteistä. SIGGin tavoitteena on Zero Waste -ajattelu ja tuotannon erittäin pienestä jätemäärästä 99% pystytään kierrätämään. Esim. pullojen huuhteluun käytetty vesi kerätään suljettuun vesikiertoon, jossa vesi puhdistetaan ja käytetään uudestaan. 

SIGG alumiinituotteiden korkean laadun, pitkäikäisyyden sekä kierrätettävyyden takia SIGG tuotteiden hiilijalanjälki on merkittävästi pienempi kuin kertakäyttöisten PET pullojen ja pitkän elinkaarensa lopussa alumiininen SIGG juomapullo on siis 100% kierrätettävä.

Tuotteen koko:

  • tilavuus 0,6 litraa
  • halkaisija 71 mm
  • korkeus 215 mm
  • paino 108 g

Tuotenumero
818540

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sigg

Teknologiat

BPA vapaa

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.