Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuTraveller 0,6L juomapullo

Kevyt alumiininen 0,6 litran kokoinen ja kiiltäväpintainen muotoiluklassikko SIGG Traveller juomapullo kulkee mukana arjessa, treeneissä tai retkillä.

19,90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kevyt alumiininen 0,6 litran kokoinen ja kiiltäväpintainen musta SIGG Traveller Black 0,6L juomapullo on muotoiluklassikko, joka on ansainnut paikkansa mm. New Yorkin Modernintaiteenmuseon MoMA:n pysyväisnäyttelyssä. SIGG Traveller juomapullo kulkee mukana niin jokapäiväisessä arjessa kuin piristävissä treeneissä tai rentouttavilla retkillä.

SIGG on valmistanut laadukkaita tuotteita alumiinista jo vuodesta 1908 lähtien. Kaikki klassiset ja muotoilupalkitut SIGG Traveller juomapullot valmistetaan Sveitsissä tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa. Jokainen pullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan vuotoherkkiä saumoja. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. Se taipuu ja saa elämisen jälkiä pitkän käyttöikänsä aikana, mutta säilyttää ominaisuutensa pitkään kovassakin käytössä. 

SIGG alumiinipulloissa on patentoitu ja joustava EcoCare® -sisäpinnoite, joka taipuu pullon mahdollisten kolhujen tai klommojen mukaan ja pullo säilyy käyttökelpoisena näistä arvokkaista elämisen jäljistä huolimatta. EcoCare® -sisäpinnoitteen ansiosta SIGG pulloon voi laittaa veden lisäksi myös happamia juomia, mehuja ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaisi mitään juomaasi. Tämä patentoitu sisäpinta ei myöskään kerää itseensä mitään hajuja eikä makuja ja pullo on erittäin helppo pitää puhtaana. Näin SIGG pullosta nautittu juoma on aina raikas ja vapaa kemikaaleista.

SIGG tuottaa kaikki alumiinipullot Sveitsissä pitääkseen ympäristövaikutuksensa mahdollisimman matalina. Lukuisat innovaatiiviset ratkaisut ovat mahdollistaneet alumiinisten SIGG juomapullojen ekologisen jalanjäljen pienentämisen. SIGG alumiinipullotuotannon käyttämästä energiasta yli 55% on peräisin uusiutuvista energialähteistä. SIGGin tavoitteena on Zero Waste -ajattelu ja tuotannon erittäin pienestä jätemäärästä 99% pystytään kierrätämään. Esim. pullojen huuhteluun käytetty vesi kerätään suljettuun vesikiertoon, jossa vesi puhdistetaan ja käytetään uudestaan. 

SIGG alumiinituotteiden korkean laadun, pitkäikäisyyden sekä kierrätettävyyden takia SIGG tuotteiden hiilijalanjälki on merkittävästi pienempi kuin kertakäyttöisten PET pullojen ja pitkän elinkaarensa lopussa alumiininen SIGG juomapullo on siis 100% kierrätettävä.

Tuotteen koko:

  • tilavuus 0,6 litraa
  • halkaisija 71 mm
  • korkeus 215 mm
  • paino 108 g

Tuotenumero
832730

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sigg

Vastuullinen valinta

Tuotteessa huomioitu jatkokierrätettävyys

Valikoimamme tuote, jonka suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu tuotteen parempi kierrätettävyys esimerkiksi materiaalivalintojen kautta. Tuote voi olla kaikki tarvikkeetkin huomioiden valmistettu kokonaan yhdestä materiaalista, esimerkiksi polyesteristä, jolloin sen kierrättäminen polyesterin uusiokäyttöä varten on tehokkaampaa.

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Teknologiat

BPA vapaa

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.